Anbefalinger

Udtalelser fra yogaelever

Kan slet ikke finde ord for hvad Open Heart Yoga, har gjort for mig!

Pia som er en helt fantastisk og unik et menneske sat allerede roen i mig da jeg tråde ind i lokalet. Lever med en krop med en masse smerter og ofte ikke lytter eller har før hen ikke lyttet til den og derfor nu lever med kroniske smerter i hele kroppen, men allerede efter første time var mine smerter i ryg og hofter formindsket!
. Men det alder bedste var tårene trillede ned af mine kinder da jeg satte mig ind i bilen! Pludselig mærkede jeg en helt anden følelse i kroppen jeg ikke havde følt længe – nemlig ro! Jeg er normalt bange for den følelse, følelsen af ro i min krop! Min Pia formår at få mig til at føle det okay, og formår at lade mig blive i den og lære mig og roen i mig at kende på sin helt egen måde! Tak ! .

Open Heart Yoga har virkelig gjort en forskel i mit liv !

~ Cecilie Christensen

Pia walk the talk
Min mand og jeg elsker den ro og indre fordybelse vi får fra hendes yoga. Elsker særligt essensen af den kommentar vi hørte i går inden afspænding – “gør det rigtigt rart for dig selv, du ska ik finde dig i noget der ik føles rart for din krop, så ret ind og juster”? Nemlig. Sådan ska livet leves.
Af hjertet tak fra Jørgen og Mijamaya

Pia´s Yin yoga er en fordybelse i indre ro, og evnen til at lytte og give slip på at være i kontrol. Jeg er selv uddannet yin instruktør og ved hvor meget det betyder at kunne skabe rummet til dette. Det kan Pia,. Pia ER roen ,der fylder rummet, så “man” ikke kan eller vil andet, end at give sig hen og lade sig føre ned i de dybere lag, der skaber flow i bindevæv og sjæl. Jeg anbefaler varmt og hjerteligt at deltage i Pias univers af varme,ro og velvære. Tryghed og nærvær fuld af hjerterum.

June

“Pia har en fantastisk blød, blid og behagelig stemmeføring, der er med til at gøre hendes restorative yoga til ren nydelse og balsam for sjæl og krop! Øvelserne virker som hjerteåbnere og gør det muligt at få kontakt til noget dybere. Især “sommerfuglen” er fantastisk og en sikker hitter hos mig – den går lige ind – STOR tak!:-)”

~ Anette, konsulent og mor 

Jeg har stort set aldrig dyrket yoga, men prøvede en enkelt gang hos Open Heart Yoga. Det var super dejligt, nærværende og kærligt og jeg har nu meldt mig på næste yoga forløb.

~ Sisse Bruel

Jeg bor i København, så jeg kan desværre ikke gå til yoga hver uge hos Open Heart og Pia. Men jeg har været med til flere yoga-lørdage med restorative og yin yoga. ”Tid til selvomsorg” kalder Open Heart det – og det er virkelig selvomsorg at bruge flere timer på at finde ro i krop og sind. Godt guidet og hjulpet af Pia. Ville virkelig ønske at Open Heart Yoga lå i København.

~ Helle Windahl 

” Pia førte os med behagelig stemme og kærlig måde ind i de forskellige positioner. Hele workshoppen virkede hjerteåbnende og kærlig, så ærlige tanker kom op til overfladen og ud i den fine notesbog”

~ Birgitte, mor og coach 

Tak for en helt fantastisk Yin yoga  Namaste

~ Charlotte Svea Sørensen 

Leave a Reply