Find helt hjem til dig selv

FORLØB FOR KVINDER

FIND HELT HJEM TIL DIG SELV OG DIT INDRE STÅSTED

Føler du dig uden for dig selv, og oplever du ofte forlader dig selv i dine relationer?

Mærker du en længsel efter dyb ro i dig selv, og en tilfredshed med livet som det er?

Eller måske savner du bare virkelig at opleve og mærke kærlighed i dit liv?  

 

Mange kvinder kender følelsen af, at der er noget der mangler i ens liv, og som man ikke kan finde ind til hvad er.

Vi kvinder kan være ret gode til at prøve at ændre på ting, forsøge at udvikle os, forandre noget – omstændighederne, ens forhold, de andre osv. Men der er et indre stå sted det hele udspringer fra. Det handler dette forløb for kvinder om. 

En STØTTENDE hånd i ryggen

Jeg brænder meget for at give videre til kvinder, hvordan vejen hjem til sig selv kan trædes. 

Min egen vej har været gennem en proces med alvorlig sygdom og skilsmisse – hvor den måde jeg var i verden og livet på smuldrede. Men det behøver ikke komme dertil før man vender blikket helt ind. 

Jeg var overbevist om, at jeg skulle være stærk og rummelig for at være til. Og de roller jeg havde fundet tryghed i, og de masker jeg gemte mig bagved krakelerede. Jeg begyndte at lære at slippe mine domme på, hvad en stærk kvinde er. Og hvad hun skal kunne rumme og være i stand til. Og erfarede hvad det vil sige at være værdifuld. Jeg opdagede, hvad der er mere sandt end de overbevisninger, jeg havde bygget min identitet op på indtil da. En skal og et skjold på en gang.

Jeg blødgjorde det hårde i mig, og mærkede meget kraftigt i årene efter (og stadig) hvor meget styrke, der kom frem i mig gennem en ny sårbarhed og omsorg til mig selv. 

I sårbarheden fandt jeg vejen ud af mange af mine tillærte roller.

Derfor har jeg åbnet for dette one-to-one eksklusive forløb for kvinder.
Intentionen med forløbet er at give dig en stærk hånd i ryggen, og støtte til at finde den vej hjem til dig selv. Jeg lærte selv, hvor stor betydning, det havde for min forandring, at få hjælp af en der står der som en klippe og giver tillid og mod til processen. 

Forløbet er en-til-en samtaler, der enten kan foregå hos mig i Open Heart i Farum. Eller på Skype / telefonisk. Forløbet indeholder meditationer jeg skaber til dig, samt yin yoga videoer du kan bruge i din personlige praksis. 

Gennem dit arbejde med dig selv i forløbet her, vil du opleve at finde en dybere tillid til dig selv og accept af den du er.

En transformerende proces hvor du har hele dig selv med ud på den anden side. Ved at skrue tempoet ned i dig selv kan du lytte. Og lære at mærke hvad dine følelser er her for at fortælle dig.

’Sådan finder du helt hjem til dig selv og dit indre ståsted’ forløbet vil kærligt og nænsomt føre dig gennem de trin der skal til, for at du kan få (gen)skabt dit indre ståsted.

Ind til din naturlige glæde og ro. Og med et styrket mod til at følge dit hjerte og stå 100% ved dig selv, i det du foretager dig.

Du vil opdage, at det er en illusion at have kontrol, og lære at give mere slip og få fuld tillid.

Når du undervejs i processen kommer i bedre kontakt med dig selv, mærker indre ro og integreret selvkærlighed, vil du få lettere ved at mærke hvad der er rigtigt og sandt for dig. Og derved handle langt mere bevidst i dit forhold til dig selv og i dine relationer.

“Når du mere oprigtigt end nogensinde før favner dig selv, kan det være, du opdager,
at dit eget hjerte ofte er kommet i sidste række,
når det gjaldt om at få del i den støtte og kærlighed, du giver andre”

~ Matt Kahn

Vækker det her genklang i dig?

Så tilbyder jeg en gratis og afklarende samtale, hvor vi snakker om, hvor du er i dit liv, hvor du gerne vil hen og hvad du har brug for. 

Så kan vi sammen finde ud af, om vi er et match, og hvordan jeg evt. bedst kan støtte dig på DIN vej hjem til dig selv og dit indre ståsted. 

Ansøg om samtalen her

“Hvad enten du er her for at finde løsningen på en helbredskrise, opdage din sande glæde
og tilfredshed eller slutte fred med fortiden, så er tiden nu inde til at stråle som aldrig før og se,
hvor langt dine englevinger er forudbestemt til at strække sig”

~ Matt Kahn