Forårs Yin Yoga

yin forår pia beck

Forårs Yin yoga hold

 

Foråret er vågnet og sommeren foran os.

Yin yoga er den fineste vej til at vække din krop og sanselighed, og smidiggøre det der er stivnet og som du har holdt på gennem kulden i vinterens tid.

I yin stillingerne blødgører du dit bindevæv gennem de dybe stræk. En megget meditativ oplevelse, samtidig med at du overgiver dig til de forskellige stræk der åbner for en stilhed i dig.

 

Igennem Forårs Yin forløbet får du:

~ Åndedrætstræning

~ Meditationer

~ Dybdeafspændinger

~ Fundet ind til egen praksis, der passer til dit behov og liv.

Yin yoga forår

Yin Yoga er en meget blid og dybdegående yogapraksis, hvor du giver din krop medfølelse igennem de meditative stillinger, som du giver dig selv hen til, og herved får du mulighed for at give slip på det du ikke længere har brug for, i både din følelsesmæssige og fysiske krop.

Yin betyder medfølelse på kinesisk, og en del af denne yogaform har grund i den kinesiske medicin. Vi har særligt fokus på meridianbanerne i stillingerne, og de dybere lag i vores bindevæv bliver stimuleret. Ligesom i den kinesiske akupunktur hvor de healende nåle sidder i længere tid for bedste virkning, er vi også i Yin stillingerne i længere tid – med tid og mulighed for hengivelse og komme i dybere meditative tilstande. Derfor kan Yin yoga virke detoxende og udrensende.

 

“Der ligger en stærk lære i forårets begyndelse. Alle vegne omkring os overgiver alt småt og begravet sig til en proces, som ingen af de begravede dele er i stand til at se. Jorden er fyldt med usete begyndelser. Og denne naturlige overgivelse gør det muligt for alt spiseligt og duftende at skyde op gennem jorden til et lysfyldt liv, som vi kalder forår.

I naturen får vi utallige modeller til, hvordan vi skal overgive os til det, der forekommer mørkt og håbløst, men som i sidste ende er en opvågnen, der ligger ud for al forestillingsevne. Denne bevægelse igennem mørket til blomstring er indgangen for mange ting i livet.

Ligesom et frø, der ligger begravet i jorden, ikke kan forestille sig, at det vil blive en orkidé eller hyacint, kan et hjerte der er sprængfyldt med smerte, heller ikke forestille sig, at det vil blive fredfyldt. Frøets mod ligger i, at det, når først det begynder at sprække, sprækker hele vejen og op i lyset “

Træk vejret langsomt og lad dit åndedræt trække det, der står i knop i dig, op til overfladen i dit liv

~Mark Nepo

 

 

PRAKTISK INFO:

DATOER:

Disse mandage:

Mandag d. 30.april kl. 17.00 -18.45

Mandag d. 7.maj kl. 17.00-18.45

Mandag d. 14.maj kl. 17.00-18.45

Mandag d. 21.maj kl. 17.00-18.45

Mandag d. 28.maj kl. 17.00-18.45

Mandag d. 4.juni kl. 17.00-18.45

Mandag d. 11.juni kl. 17.00-18.45

Mandag d. 18.juni kl. 17.00 -18.45

PRIS :

880 kr. for hele forløbet ( 1t 45 m. sessions)

*Du kan deltage som drop-in, men tilmeld dig gerne alligevel på mail, så vi kan se om der er plads til dig som drop-in. Prisen pr. enkelt gang er 130 kr.

STED :

Open Heart Yoga, Slotsgade 15 2. Th , Hillerød centrm

UNDERVISER:

Pia Beck, Hatha samt Yin yogalærer

pia beck

TILMELDING:

Send mig en mail på pia@openheartyoga.dk eller send en sms til 31103303