Hvad giver yoga?

YOGA INDEFRA OG UD

Yoga har så mange positive påvirkninger på os – både mentalt, følelsesmæssigt og fysisk.


 

15

Hvad er yogaens gaver?

Da yoga er lige så godt mentalt som fysisk er det stressreducerende og en naturlig medicin mod vores hektiske livsstil. Ikke som endnu en ting vi skal nå at gøre men som en hjælp tilbage til en balance i livet.              Læs mere her hvad yoga er >> 

Ifølge flere og flere gode undersøgelser har yoga positive påvirkning på: søvnproblemer, depression, angst, rygsmerter, styrker hjertet, hudproblemer, migræne, opbygge og styrker dine muskler og udvikler dit selvværd og rummelighed for dig selv og andre ..og meget mere.

 

 

15

Hvordan kan yoga betyde en dybere udvikling hos dig?

Yoga handler som sagt ikke kun om velvære, stresshåndtering og smidighed som vi her i vesten har en tendens til at tænke. Det at have en yogapraksis i sit liv kan vise dig en vej ind i dybere lag af dig selv og du bliver mere bevidst.

Patanjali der beskrev yogafilosofien (500 f.kr) beskrev at yoga er både vejen og yoga er målet. Ment på den måde at yoga stilner dit sinds bevægelser og yoga sker når dit sind er stille.

 

 

– yoga stilner sindets bevægelser 

 

 

Vi får gennem stilheden i kroppen et klarere syn på os selv, og mærker mere autentisk det der er. Vi får en klar oplevelse af at der ikke er noget der skal ændres ved os. At vi er okay lige som vi er og vi behøver ikke stræbe mod noget andet. Gennem yogaen finder vi tilbage til den vi er dybest inde. Nemlig helt ok. 

 

 

15

Yoga ude i livet

Yoga foregår ikke kun på dit yogaunderlag. Det er din måde at være på i livet, din måde at være i verden på, de gerninger du udfører og det nærvær du møder dine relationer med.

Du kan mærke og se en forskel i dit liv på et dybere plan, efter en yogapraksis igennem en rum tid, hvis du fordyber dig i yogaens indre gaver.

 

 

“Let yourself become that space that welcomes any experience without judgement”

~ Tsoknyi Rinpoche