Inner Fire Yin Yoga ~ efterårshold

Yin yoga inner fire

INNER FIRE YIN YOGA FORLØB
– vinterforløb

Hold varmen indefra gennem skøn Yin yoga i et forløb på 8 mandage. Gennem åndedrættet, stilheden og omsorgsfuld væretid med dig sev og din krop, opstår der helt naturlig indre varme og også hjertevarme ♥

Et yogaforløb over 8 mandage på ca. 2 timers yogaklasse ad gangen. Dyb Yin Yoga, meditation og afspænding

Yin Yoga er som ægte medfølelse og nænsomhed overfor sig selv. Det er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde, så du mærker mere indre stilhed, kærlighed til og ro i dig selv.

Yin yogapraksis hjælper dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen, og opleves som accept og medfølelse, der marineres ind i dit sind og din krop.

Du giver din krop særlig opmærksomhed igennem de meditative stillinger, du giver dig selv hen til, og herigennem får du mulighed for at give slip på det, du ikke længere har brug for, i både din følelsesmæssige og fysiske krop.

* * * *

““If you have been doing yoga for a while now, you might be experiencing only half of the practice and just some benefits that are available to you. Yin Yoga is the other half.
The real yoga is what you can’t see”
~ Bernie Clark

* * * *

Dybt indeni dig opstår en ro igennem de længerevarende udstrækkende stillinger i Yin yoga. Du vil opleve at der kan være fred i og under det der er ukomfortabelt. Ligesom i livet hvor du kan opleve fred indeni, på trods af de omstændigheder du er i.

* * * *

”Little by little when you left those voices in your head, the stars will tingle and you can hear your own voices again”
~Biff Mithoefer

* * * *

open heart yoga

Yin yogaen giver dig en større smidighed og du får mulighed for, at slippe de affaldsstoffer, der er ophobet i din krop – både af fysisk og psykisk art. Når vi strækker bindevævet i denne yogaform afhjælper vi blokeringer og får derved mere energi og velvære.

“Bindevæv findes i hele kroppen. Det danner et stærkt og elastisk netværk, der ’limer’ dig sammen, forbinder dine muskler og knogler til hinanden og giver form til din krop. Noget bindevæv er fint som et stærkt spindelvæv ligesom det løse bindevæv under huden. Andet er hårdt som et gummibånd, for eksempel sener og ledbånd. Bindevæv består især af fibrene kollagen og elastin, der er ’smurt’ ind i en gelé-lignende masse. Netværket indeholder også celler som fedtceller og hvide blodlegemer samt nerver, blod- og lymfekar”

– kilde: Artikel fra bladet ‘Din Sundhed

somatic yoga open heart

PRAKTSK INFO:

DATOER:
* * * * * * * *

Obs! Læg mærke til datoerne, da en enkelt mandag hoppes over 

MANDAG D. 22. OKTOBER KL. 17.00 -18.45

MANDAG D. 29. OKTOBER KL. 17.00 -18.45

MANDAG D. 5. NOVEMBER KL. 17.00 -18.45

MANDAG D. 12. NOVEMBER KL. 17.00 -18.45

MANDAG D. 19. NOVEMBER KL. 17.00 -18.45

MANDAG D. 26. NOVEMBER KL. 17.00 -18.45

MANDAG D. 10. DECEMBER KL. 17.00 -18.45

MANDAG D. 17. DECEMBER KL. 17.00 -18.45

 

(Du kan deltage enkelte gange også som drop in. Da er prisen 130 kr. pr gang. Du skal stadig enten tilmelde dig som drop-in eller melde din ankomst, så jeg ved du kommer. Skriv en mail eller sms på 31 10 33 03 )

PRIS : 880 kr. for hele forløbet

STED :

Open Heart Yoga, Slotsgade 15 2. Th , Hillerød centrum

UNDERVISER:

Pia Beck, Hatha samt Yin yogalærer

TILMELDING:

Send mig en mail på pia@openheartyoga.dk eller send en sms til 31103303