Lær at meditere

Covers og begivenheds billeder (10)

Lær at meditere.

Meditation har mange positive virkninger på os. Motivationen for at starte, kan derfor være forskellig. Regelmæssig meditation har vist sig, at være en af de mest effektive måder, at øge vores velbefindende på. Vi nedbringer vores stress reaktioner, får større overblik gennem øget koncentration, og mere overskud til livet.

At lære at meditere betyder ikke, at vi lære at gøre sindet tomt eller tankeløst. Men mere at vi mindsker den evige “forholden sig til tankerne”. De bliver mindre vigtige, og det bliver nemmere, at prioritere hvornår vi skal handle på dem.

På denne weekend vil du blive introduceret for forskellige former for meditation. Det er min erfaring, at der er stor forskel på hvilken meditationsform, man finder lettest og mest meningsfyldt. Derfor vil dette kursus give dig et godt indblik, i de forskellige meditationsformer, og i hvilken type meditation du vil starte din egenpraksis med.

Vi vil arbejde med forøvelser som giver mulighed for en dybere oplevelse af meditation, hvilket kan være specielt hensigtsmæssigt hvis man er nybegynder.

Kurset inkludere lydfiler med afspænding, åndedrætsøvelser og meditation. Samt mulighed for at kontakte mig efterfølgende i forbindelse med opstart af din egenpraksis

Relevante links
Meditation forandrer vores hjerner
Hvad vejrtrækning gør ved vores autonome nervesystem

 

“Jeg mediterer normalt en halv time, når jeg har travlt mediterer jeg 1 time.

Zen ordsprog

 

 


PRAKTISK INFO: 


 

STED
Open Heart Yoga, Slotsgade 15, 2th, 3400 Hillerød

DATO OG TID
Se kalender

UNDERVISER
James Hunt

PRIS: 1.600 kr. Ved tilmelding 3 uger før workshop 1.475 kr.

BETALING
Du er tilmeldt når du har betalt. Du kan betale på mobilepay eller på konto nr. 0400 4019677325

Der vil være økologisk frugt og te

Medbring let frokost

 

TILMELDING

og spørgsmål til James på mobil. 42531104 (gerne sms) eller mail james@openheartyoga.dk