Yin og Somatic Yoga – mandage

Yin yoga hold hver mandag

I Open Heart Yoga i Farum er der Yin og Somatic yoga hver mandag.

Yin yoga er den fineste vej til at vække din krop og sanselighed, og smidiggøre det der er stivnet og som du har holdt på gennem blæsten og kulden i vinterens tid.

I yin stillingerne blødgører du dit bindevæv gennem de dybe stræk. En meget meditativ oplevelse, samtidig med at du overgiver dig til de forskellige stræk der åbner for det i dig der skal åbnes.

Yin yoga er en kærlig hjælper til at åbne op for dig selv og din modtagelighed. Åbne dit hjerte for at modtage alt det gode der er til dig i livet.

Igennem Yin forløbet får du:

~ Åndedrætstræning

~ Meditationer

~ Dybdeafspændinger

~ Åbnet dit hjerte for det du ønsker at tiltrække og modtage i dit liv

 

Yin yoga forår

YIN YOGA

Yin Yoga er en meget blid og dybdegående yogapraksis, hvor du giver din krop medfølelse igennem de meditative stillinger, som du giver dig selv hen til, og herved får du mulighed for at give slip på det du ikke længere har brug for, i både din følelsesmæssige og fysiske krop.

Yin betyder medfølelse på kinesisk, og en del af denne yogaform har grund i den kinesiske medicin. Vi har særligt fokus på meridianbanerne i stillingerne, og de dybere lag i vores bindevæv bliver stimuleret. Ligesom i den kinesiske akupunktur hvor de healende nåle sidder i længere tid for bedste virkning, er vi også i Yin stillingerne i længere tid – med tid og mulighed for hengivelse og komme i dybere meditative tilstande. Derfor kan Yin yoga virke detoxende og udrensende.

SOMATIC YOGA

Somatic bevidsthed handler mere om dybdegående krop-sind integration og er snarere en kropsterapi, der vækker vores sanselighed.

Da kroppensomatic yoga open heart åbner for nye somatiske erfaringer og reaktioner, får vi nye kropslige oplevelser og muligheder for hvordan vi interagerer med verden omkring os. De somatiske fine flow bevægelser lærer os at være langsommere, dybtfølende og vækker vores sanselighed

Somatic yogaøvelser forbedrer mobilitet, styrke og kropsholdning. Det reducerer neuromuskulære smerter og symptomer relateret til kronisk stramme muskler, såsom hovedpine, frossen skulder, lændeproblemer og åndedrætsbesvær

 

Yin Yoga er hver mandag – generelt hele året rundt.

Men du kan comitte dig til et forløb ad 8 gange eller komme som drop in når du kan.

 

DATOER FOR DET NÆSTE FORLØB 

 

– 8 x Yin mandage

 

Mandag d. 10. august kl. 17.15 – 19.00

Mandag d. 17. august kl. 17.15 – 19.00

Mandag d. 24. august kl. 17.15 – 19.00

Mandag d. 31. august kl. 17.15 – 19.00

Mandag d. 14. september kl. 17.15 – 19.00

Mandag d. 21. september kl. 17.15 – 19.00

Mandag d. 28. september kl. 17.15 – 19.00

Mandag d. 5. oktober kl. 17.15 – 19.00

(mandag d. 7. september er der ikke yoga)

 

STED :

Open Heart Yoga,

Jernbanevej 2, 2. sal ,

Farum – lige 2 min fra stationen

 

PRIS

For et helt forløb på 8 Yin Mandage er prisen 880 kr.

Du kan også deltage som drop-in, hvis der er plads på holdet. Ved drop in skal du skrive til mig på mail / sms, så jeg kan se om der er plads til dig som drop-in. Se kontakt herunder

Prisen pr. enkelt gang er 130 kr.

Varighed pr. session er 1 time og 45 min

 
 
 
 
 

 

UNDERVISER:

Pia Loumari Beck, Hatha samt Yin yogalærer

TILMELDING:

Send mig en mail på pia@openheartyoga.dk eller send en sms til 31103303 at du ønsker at være med

 

 

 

 

 


TIDLIGERE ELEVERS ANBEFALINGER


Kan slet ikke finde ord for hvad Open Heart Yoga, har gjort for mig!

Pia som er en helt fantastisk og unik et menneske sat allerede roen i mig da jeg tråde ind i lokalet. Lever med en krop med en masse smerter og ofte ikke lytter eller har før hen ikke lyttet til den og derfor nu lever med kroniske smerter i hele kroppen, men allerede efter første time var mine smerter i ryg og hofter formindsket!
. Men det alder bedste var tårene trillede ned af mine kinder da jeg satte mig ind i bilen! Pludselig mærkede jeg en helt anden følelse i kroppen jeg ikke havde følt længe – nemlig ro! Jeg er normalt bange for den følelse, følelsen af ro i min krop! Min Pia formår at få mig til at føle det okay, og formår at lade mig blive i den og lære mig og roen i mig at kende på sin helt egen måde! Tak ! .

Open Heart Yoga har virkelig gjort en forskel i mit liv !

~ Cecilie Christensen

Pia walk the talk
Min mand og jeg elsker den ro og indre fordybelse vi får fra hendes yoga. Elsker særligt essensen af den kommentar vi hørte i går inden afspænding – “gør det rigtigt rart for dig selv, du ska ik finde dig i noget der ik føles rart for din krop, så ret ind og juster”? Nemlig. Sådan ska livet leves.
Af hjertet tak fra Jørgen og Mijamaya

Pia´s Yin yoga er en fordybelse i indre ro, og evnen til at lytte og give slip på at være i kontrol. Jeg er selv uddannet yin instruktør og ved hvor meget det betyder at kunne skabe rummet til dette. Det kan Pia,. Pia ER roen ,der fylder rummet, så “man” ikke kan eller vil andet, end at give sig hen og lade sig føre ned i de dybere lag, der skaber flow i bindevæv og sjæl. Jeg anbefaler varmt og hjerteligt at deltage i Pias univers af varme,ro og velvære. Tryghed og nærvær fuld af hjerterum.

June

“Pia har en fantastisk blød, blid og behagelig stemmeføring, der er med til at gøre hendes restorative yoga til ren nydelse og balsam for sjæl og krop! Øvelserne virker som hjerteåbnere og gør det muligt at få kontakt til noget dybere. Især “sommerfuglen” er fantastisk og en sikker hitter hos mig – den går lige ind – STOR tak!:-)”

~ Anette, konsulent og mor 

Jeg har stort set aldrig dyrket yoga, men prøvede en enkelt gang hos Open Heart Yoga. Det var super dejligt, nærværende og kærligt og jeg har nu meldt mig på næste yoga forløb.

~ Sisse Bruel

Jeg bor i København, og jeg kan desværre ikke gå til yoga hver uge hos Open Heart og Pia. Men jeg har været med til flere yoga-lørdage med restorative og yin yoga. ”Tid til selvomsorg” kalder Open Heart det – og det er virkelig selvomsorg at bruge flere timer på at finde ro i krop og sind. Godt guidet og hjulpet af Pia. Ville virkelig ønske at Open Heart Yoga lå i København.

~ Helle Windahl 

Pia førte os med behagelig stemme og kærlig måde ind i de forskellige positioner. Hele workshoppen virkede hjerteåbnende og kærlig, så ærlige tanker kom op til overfladen og ud i den fine notesbog”

~ Birgitte, mor og coach 

 

Tak for en helt fantastisk Yin yoga  Namaste

~ Charlotte Svea Sørensen