Om Open Heart Yoga

Yoga covers events (2)


Open Heart’s yoga foregår i hjertet af Gentofte og i Ananda House

I Open Heart Yoga er her yogahold, workshops, meditationsworkshops, yin terapi, samtaler for kvinder, samt Sacred Circles for kvinder –  til krop, sind og ånd.

Yogaen er for både øvede og nye yogier ♡

Jeg ønsker at udbrede yogaens vigtige og smukke udbytte til vores vestlige verden, hvor vores livsstil er præget af travlhed og mange indtryk. At mærke os selv og hinanden bliver muligt ved at bruge kroppen, kontakten til vores dybe åndedræt og yogaens asanas.

Vi bidrager også til at danske skoleelever rundt på de danske skoler og uddannelser får yoga ‘på skoleskemaet’ eller som et bidrag til deres indre ro, balance som menneske og deres læringslyst i form af temadage mm. Læs mere 


“Its not about touching your toes, it is what you learn on the way down” 


Open Heart Yoga har fundament i

Yin Yoga, Hatha Yoga samt Restorative og Somatic Yoga


19

YIN YOGA

Yin er som meditation i bevægelse. En blid og meditativ træning, der lader kroppen komme ind i en dyb oplevelse af afslapning og ro. Med ro i krop og sind skaber du restitution, større bevægelsesfrihed og opmærksomhed. Du bliver guidet ind i stillingerne med fokus på åndedrættet, stillingerne holdes afslappet i 3-5 min., hvor du opnår dybe og rolige stræk, der smidiggør muskler, led og bindevæv. Du får mulighed for at vende blikket indad for en stund, og vil få mulighed for at opleve harmoni og frihed fra fysisk som psykisk stress.

Yin yoga giver større smidighed og mulighed for, at slippe de affaldsstoffer, der er ophobet i din krop – både af fysisk og psykisk art. Når vi strækker bindevævet med Yin Yoga, afhjælper vi eventuelle blokeringer og får derved mere energi og velvære.

17

HATHA YOGA

I den klassiske Hatha Yoga bruger vi kroppen som redskab for at komme ind til stilheden. Hatha er grundlæggende for alle yogastillinger og stammer fra den ældste yogaform og derfor er mange af de yogastillinger vi laver i Hatha de helt oprindelige. I Hatha er vi længere i stillingerne for at kroppen og sindet kan få tid til at samarbejde, og bruger åndedrættet som en hjælper til at komme dybere ind i stillingerne.

13

RESTORATIVE YOGA

Restorative yoga er en meditativ yogaform, som kan kaldes essensen af yogaens naturlige medicin for kroppen. Den er genoprettende, healende, afstressende, forløsende og hjerteåbnende… Jeg hørte engang at hvis yoga er en buffet er restorative yoga desserten.

Vi bruger remedier i restorative yoga som bolsterpuder, bånd, tæpper mm. og får hjælp af tyngekraften til at afspænde fuldstædigt og komme ind i forløsende dybe udstræk. Ren bliss for kroppen og sjælen. Restorative yoga er derfor rigtig godt for dig der mærker stress i kroppen og sindet. Tag en snak med mig om hvordan du har det inden du starter hvis du er stressramt, så vi kan passe godt på dig i din helingsproces.

14

Yogaens gaver

Yoga er en af de ældste kendte metoder til at skabe harmoni mellem krop og sind. Det er i dag lige så vitalt og moderne som for 3500 år siden. Sjælen bliver roligere, dine sanser skærpes og du kommer tættere på dig selv og det der er vigtigt for dig i livet.

Yoga giver dig en roligere indre tilstand. Gennem arbejdet med kroppen følger yogaen dig ind på en indre sti i dig selv, hvor du kan udforske og lære dig selv bedre at kende. Du fintuner din sensitivitet og mærker derfor bedre efter hvad der sker i din krop – og lærer om dine grænser.

I gennem yoga åbner vi også hjertet til mere nærvær og en bedre kontakt til os selv og dem omkring os. Når du tager yogaen med ud i dit liv og dine relationer vil en stærk forandring ske, gennem din kontakt til dig selv og derved kontakten til andre.

Læs mere her om hvad yoga er, og hvad det kan give dig >>
Praktisk info om priser, sted og næste hold her >>

 


Pia Loumari Beck 

Pia er indehaver af Open Heart Yoga og Hverdagens Helte. Pia er Yin og Hatha yogalærer og lever sit liv med praksis af intuitiv tillid. Hun har lært (og lærer stadig) at efter perioder med mørke og blindhed, altid at vende tilbage til en kærlig indgang til sig selv, andre og livet.

Pia er ydermere indehaver af Hverdagens Helte der gør en forskel for tidens unge og familier. Og underviser voksne og unge i mindfulness og bevidst nærvær.


Open Heart Yoga fb og insta pix (2)

At have yogaen i mit liv er som at have et indre hjem. At finde ind til det jeg længtes efter. Jeg er på en rejse der aldrig stopper, der startede med min nysgerrighed som helt ung for det spirituelle, min yogapraksis i mit liv som også startede som helt ung, gennem rejser til yogaens modersted Rishikesh i Indien, min 2 årige yogauddannelse var hos Yoga Center Gilleleje (500 timer) En hatha yogaretning fra danske Guni Martin som er uddannet af Swami Satyananda (Bihar School of Yoga) der kom til Danmark i 1968. Udover dette er jeg også videreuddannet i Yin Yoga med uddannelse hos Biff MIthoefer  og Somatic Yoga training ( Rishikesh 2016)

Jeg ønsker at dele yogaens gaver med dig, som for mig er vejen til at give slip på kontrollen, være tilstede i livet og åbne hjertet

Udover at være yogalærer har jeg undervist og underviser børn, unge og de voksne omkring dem i bevidst nærvær, kommunikation og livstrivsel gennem mange år.

Læs evt. mere på http://www.hverdagenshelte.com

Læs om vores skønne sted Ananda House of Sacred Living i Gilleleje

Få vores nyhedsbrev og følg med i vores kalender

Leave a Reply