Yogalærere

YOGALÆRERE I OPEN HEART YOGA ॐ


Pia Beck Rydahl

Pia er Hatha yogalærer, coach og terapeut. Hun er ydermere indehaver af Hverdagens Helte der gør en forskel for tidens unge og familier. Og underviser voksne og unge i mindfulness og bevidst nærvær.

“At have yogaen i mit liv er som at have et indre hjem. At finde ind til det jeg længtes efter. Jeg er på en rejse der aldrig stopper, der startede med min nysgerrighed som helt ung for det spirituelle, min yogapraksis i mit liv som også startede som helt ung, gennem rejser til yogaens modersted Rishikesh i Indien, min 2 årige yogauddannelse var hos Yoga Center Gilleleje (500 timer) En hatha yogaretning fra danske Guni Martin som er uddannet af Swami Satyananda (Bihar School of Yoga) der kom til Danmark i 1968”

“Min yogaform er med udgangspunkt i klassisk Hatha Yoga samt elementer fra Restorative yoga hvor du går dybere ind i udstrækningerne ved at være længere tid i stillingerne, som hjælper din krop og dit sind til overgivelse og til stilhed. En vej ud af det mentale og dybt ned i kroppen”

“Jeg ønsker at dele yogaens gaver med dig, som for mig er vejen til at give slip på kontrollen, være tilstede i livet og åbne hjertet på en helt ny og frigørende måde”

Udover at være yogalærer har jeg undervist og underviser børn, unge og de voksne omkring dem i bevidst nærvær, kommunikation og livstrivsel gennem mange år. Læs evt. mere på http://www.hverdagenshelte.com 

 

Pernille Ingemann Hunt


pernillehunt_profil_redPernille er Hatha yogalærer, mindfulness instruktør og uddannet pædagog og coach. Hun har ydermere speciale i kost og sundhed for familier og børn. 

Hun har også taget sin 2 årige yogauddannelse hos Yoga Center Gilleleje (500 timer) En Hatha yogaretning fra danske Guni Martin som er uddannet af Swami Satyananda (Bihar School of Yoga)

“For mig er yogaen en forening mellem krop og sind – som blidt har vækket min bevidsthed og gjort mig opmærksom. Min egen yogatræning startede rigtig i 2004, da jeg var gravid. Her fandt jeg en dygtig yogalærer som underviste i yoga for gravide. Hele hendes tilgang til, at lytte til kroppen, være opmærksom og kunne gå med smerten i stedet for at gå imod den, inspirerede mig til at bevæge mig dybere ind i yogaens verden. Yogastillingerne gjorde noget ved mig. Den åbnede op for mit mod til, at være i livet med fuld opmærksomhed. Mod til at lytte til min krop og sind. Yoga er for mig et dejligt værktøj til, at være menneske, idet det opløser noget i mig – og gør mig fri af snævre bånd og kroppens fysiske tilstand. Jeg er dybt taknemmelig og bliver stadig overrasket over hvad yogaen kan og gør for mig.

Så uanset om du laver yoga for at mindske stress, for at vække din spiritualitet, eller for at styrke og smidiggøre din krop – kræver det bevidsthed. Det er ikke afgørende hvilken træning du følger, det væsentlige er, hvordan du træner. Om du cykler, løber, danser – så handler det om at skabe bevidsthed. Yogastillingerne åbner for kroppen og skaber bevidsthed i sindet. Når du genetablerer kontakten til kroppen, skaber du kontakt til dig selv, og i verden omkring dig. Du bliver opmærksom”

 

JAMES HUNT


james nyt
James
er Hatha yogalærer og mindfulness instruktør.

“Min rejse ind i yogaens verden startede efter, at jeg som bygningsingeniør gik ned med stress. Jeg havde ingen ide om hvordan jeg kunne komme ud af den tilstand jeg var i, hvor mange tanker kørte i højt tempo, og alle tanker syntes vigtige. Kroppen var bare en irriterende størrelse som afgav en masse ubehag. Gennem praksis af yoga, både stillinger, åndedræt og bevidsthed/meditation, fik jeg ro på kroppen og stilnet mit sind.

Jeg har skabt kontakt til en form for indre rum hvor jeg altid kan finde ro og tryghed. Yogaen giver mig en dybere fornemmelse af mening, ydmyghed og interesse overfor livet. Og det ønsker jeg som yogalærer at dele med andre”  Læs mere om mig på Min webside Yoga-Nord.dk

 

 

 

Vi uddanner os alle løbende hos anerkendte yogalærere, bla. I yogaens modersted Rishikesh i Indien.

Om Shanti ॐ