Open Heart Yoga Day

En dag i blødhed og sensitivitet


En blød dag med fordybelse i Yin yogaens dybere stillinger, åndedrætstræning samt hjerteåbnende øvelser.

Yin Yoga og restorative yoga er dagens fundament: 

Yin og restorative Yoga er som essensen af yogaens naturlige medicin for kroppen. Genoprettende, healende, afstressende, forløsende og hjerteåbnende

Denne yogaworkshop er derfor rigtig godt for dig, der mærker stress i kroppen og sindet.

✿⊱╮ Yin Yoga er som ægte medfølelse og nænsomhed overfor sig selv. Det er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en så blid og unik måde, så du mærker mere indre stilhed, kærlighed til og ro i dig selv.

Denne yogaform giver dig også større smidighed og samtidig får du mulighed for, at slippe de affaldsstoffer, der er ophobet i kroppen – både af fysisk og psykisk art. Når vi strækker bindevævet med Yin Yoga, afhjælper vi eventuelle blokeringer og får derved mere energi og velvære. Gennem åndedrættet og kroppen finder du ind til dit inderste kammer af dyb ro og overgivelse. Der hvor du opdager at du indeholder, det du længes efter.

Jeg glæder mig til at dele dagen med dig

DATO:

Ny dato kommer snart

STED:

Open Heart Yoga
Jernbanevej 2, 2. sal
3520 Farum

DELTAGELSE:

Alle er velkomne. Open Heart Yoga Day er både for dig som begynder og for dig der kender til yoga. Uanset smidighed og yogaerfaring kan du være med 

*Alder min. 15 år
**Begrænset plads til 20 deltagere

MEDBRING:

Enten have spist lidt let inden, eller medbring let frokost Det er dog vigtigt du ikke har fuld mave lige inden yogapraksis

Vi har yogaudstyr. Og der vil være lette snacks og frugt og te.

PRIS:

375 kr.

(normalpris 375 kr)

Yoga is not about selfemprovement.

Its about selfacceptance” 

Gurmikh

UNDERVISER:

Yin og Hatha yogalærer Pia Loumari Beck

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en dag i kroppens, sensitivitetens og overgivelsens tegn.

TILMELDING:

Skriv en mail til Pia her info@openheartyoga.dk 

UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER

Kan slet ikke finde ord for hvad Open Heart Yoga, har gjort for mig!

Pia som er en helt fantastisk og unik et menneske sat allerede roen i mig da jeg tråde ind i lokalet. Jeg lever med en krop med en masse smerter og ofte ikke lytter eller har før hen ikke lyttet til den og derfor nu lever med kroniske smerter i hele kroppen, men allerede efter første time var mine smerter i ryg og hofter formindsket!
. Men det alder bedste var tårene trillede ned af mine kinder da jeg satte mig ind i bilen! Pludselig mærkede jeg en helt anden følelse i kroppen jeg ikke havde følt længe – nemlig ro! Jeg er normalt bange for den følelse, følelsen af ro i min krop! Min Pia formår at få mig til at føle det okay, og formår at lade mig blive i den og lære mig og roen i mig at kende på sin helt egen måde! Tak ! .

Open Heart Yoga har virkelig gjort en forskel i mit liv !

~ Cecilie Christensen

Pia walk the talk
Min mand og jeg elsker den ro og indre fordybelse vi får fra hendes yoga. Elsker særligt essensen af den kommentar vi hørte i går inden afspænding – “gør det rigtigt rart for dig selv, du ska ik finde dig i noget der ik føles rart for din krop, så ret ind og juster”? Nemlig. Sådan ska livet leves.
Af hjertet tak fra Jørgen og Mijamaya

Pia´s Yin yoga er en fordybelse i indre ro, og evnen til at lytte og give slip på at være i kontrol. Jeg er selv uddannet yin instruktør og ved hvor meget det betyder at kunne skabe rummet til dette. Det kan Pia,. Pia ER roen ,der fylder rummet, så “man” ikke kan eller vil andet, end at give sig hen og lade sig føre ned i de dybere lag, der skaber flow i bindevæv og sjæl. Jeg anbefaler varmt og hjerteligt at deltage i Pias univers af varme,ro og velvære. Tryghed og nærvær fuld af hjerterum.

June

“Pia har en fantastisk blød, blid og behagelig stemmeføring, der er med til at gøre hendes restorative yoga til ren nydelse og balsam for sjæl og krop! Øvelserne virker som hjerteåbnere og gør det muligt at få kontakt til noget dybere. Især “sommerfuglen” er fantastisk og en sikker hitter hos mig – den går lige ind – STOR tak!:-)”

~ Anette, konsulent og mor 

Jeg har stort set aldrig dyrket yoga, men prøvede en enkelt gang hos Open Heart Yoga. Det var super dejligt, nærværende og kærligt og jeg har nu meldt mig på næste yoga forløb.

~ Sisse Bruel

Jeg bor i København, og jeg kan desværre ikke gå til yoga hver uge hos Open Heart og Pia. Men jeg har været med til flere yoga-lørdage med restorative og yin yoga. ”Tid til selvomsorg” kalder Open Heart det – og det er virkelig selvomsorg at bruge flere timer på at finde ro i krop og sind. Godt guidet og hjulpet af Pia. Ville virkelig ønske at Open Heart Yoga lå i København.

~ Helle Windahl 

Pia førte os med behagelig stemme og kærlig måde ind i de forskellige positioner. Hele workshoppen virkede hjerteåbnende og kærlig, så ærlige tanker kom op til overfladen og ud i den fine notesbog”

~ Birgitte, mor og coach 

Tak for en helt fantastisk Yin yoga ❤ Namaste

~ Charlotte Svea Sørensen