Anbefalinger

Udtalelser fra tidligere yogaelever

 

 

 

 

“Pia har en fantastisk blød, blid og behagelig stemmeføring, der er med til at gøre hendes restorative yoga til ren nydelse og balsam for sjæl og krop! Øvelserne virker som hjerteåbnere og gør det muligt at få kontakt til noget dybere. Især “sommerfuglen” er fantastisk og en sikker hitter hos mig – den går lige ind – STOR tak!:-)”

~ Anette, konsulent og mor 

 

” Pia førte os med behagelig stemme og kærlig måde ind i de forskellige positioner. Hele workshoppen virkede hjerteåbnende og kærlig, så ærlige tanker kom op til overfladen og ud i den fine notesbog”

~ Birgitte, mor og coach 

 

“Manglende energi/overskud, stres og stivhed i kroppen? Alle elementer, som fik mig til at prøve yoga hos James, YogaNord. Efter få uger var jeg afhængig. Jeg har nu, efter 6 måneder, fået mere energi i min hverdag. Jeg har oplevet mange situationer, hvor jeg har reageret med større overskud, end jeg ville have gjort, før yogaen blev en vigtig del af mit liv. Undervisningen bliver altid tilpasset de behov og ønsker det måtte være hos deltagerne. Det er 100% luksus!”

~ Puk Deenfort Balbi

 

“James er helt fantastisk til at kombinere øvelser med bevidst nærvær og ro, hvilke for mig er det vigtigste at få kombineret i yogaen. Han får altid skabt en dejlig rolig stemning der gør at man kommer helt ned i kroppen og virkeligt får mærket efter. Han er bevidst om hver enkelt person og man er bare i gode hænder. Stor anbefaling herfra!?”

Liselotte Junker

Leave a Reply