Jeg tilbyder samtaler for kvinder. Samtaler der åbner dig, og hjælper dig på vej i udviklingen af din tillid, intuition, feminine kraft, accept og selvkærlighed 

 

⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙⋙

Til dig der ….

 

Søger indre ro og frihed

Længes…

Tror og tvivler

Sørger og glædes

 

Til dig der 

 Er kvinde – i alle aldre. 

Er nogens mor, nogens datter

Er nogens ven, søster, elskerinde, partner.

Dig der måske er i et skiftested i dit liv. Både i dit indre og ydre liv

Dig der har brug for en sparringssøster, der kan hjælpe dig med at se klarere, hvor du er i tåge. Og støtte dig i at gå lige præcis din vej – med tillid, kærlighed, tålmodighed og frihed.

 

Samtalerne er til dig, uanset hvilken vej du er på vej på, og om du går på den i blinde.

 

Samtalerne er intuitivt baserede med udgangspunkt i det du kommer med.

Jeg lytter til dig med nærvær og fra mit eget feminine felt, og tuner ind på, hvad jeg oplever, som din vej til mere balance.  

Samtalerne kan være online eller kombineret med personlige session og onlinesessions.

 

De indeholder personligt guidede Yin yoga sessions vi inkluderer i processen og samtalerne. Samt guidede meditationer jeg laver til dig, og til din nærværspraksis. Eller visualiseringer efter dit behov.

PRAKTISK

Samtalerne foregår enten personligt i i Gentofte eller Gilleleje.

Eller online på Skype/facetime elller Zoom.

 

PRIS

950 kr pr session (75 min)

OM MIG

 

Jeg hedder Pia Loumari Beck

Det er vigtigt for mig at leve et liv, hvor jeg lader hjertet vise vej til sandhed,  med en opdagelse af livet og øjeblikket.  Lige her hvor potent kreativ kraft, intuitiv tillid og visdom får lov at flyde.

Som underviser i bevidst nærvær og som spaceholder for kvindecirklerne Sacred Circle er mit højeste formål at pege på hjertets port og være med til at hæve bevidstheden for andre. 

Jeg er vejviser og ‘lighthouse’ for mennesker, der ønsker  at leve et liv fra deres hjerte, og lade selvkærlighed være døren ind. Jeg har erfaret gennem de sværeste tider i mit eget liv, at uanset hvad vi klynger os til i det ydre, er det i et forsøg på, at føle os hele eller føle at vi er nok.

Det jeg ved er, at jeg skal lade kærligheden gøre ‘arbejdet’. Og at vi som mennesker kan støtte hinaneden på en mere selvkærlig vej i livet.  

 

Privat og fagligt 

Jeg er 46 år, mor til 2 store unger på 18 og 22 år og bor i skønne Gilleleje. 

Jeg er oprindeligt familieterapeut og mastercoach og har haft samtalesessions med mennesker – unge som voksne – de sidste 18 år.

 

Da jeg selv var 16 år åbnede min storesøster mine øjne for personlig udvikling og spiritualitet. Siden har min nysgerrighed for menneskelig udvikling og vores indre verden været noget af det der har beriget mit liv med dybde og forståelse for mig selv og andre.

Jeg har trænet og undervist både voksne og unge i nærværstræning, Yin og Hatha yoga og mindfulness igennem flere år.

Jeg er indehaver af Ananda House i Gilleleje hvor mine Open Heart Yoga hold også afholdes. Og så er  jeg stifter og leder af Hverdagens Helte. Og så har jeg skrevet 3 bøger, og Yin og Hatha yogalærer. Læs mere her om min baggrund hvis du har lyst.

 

Kontakt

Skriv til mig her, hvis du ønsker samtaler ➷

mail: pia@openheartyoga.dk 

 

SACRED CIRCLES

Du kan læse om Sacred Circles for kvinder her 

Open Heart Yoga ligger i Ananda House of Sacred Living - i Gilleleje. Og har også yogaworkshops og enkelte hold i hjertet af Gentofte. Her er Yin yoga hold, yogaworkshops, foredrag, Sacred Circles for kvinder og meditations workshops