S O F T B E G I N N I N G

Denne yin yoga workshop handler om at åbne op for det nye. Nye begyndelser. For det nye år. Nye muligheder. Åbne op for dit hjerte ♡ Og for tilliden til, at den vej der er foran dig, er lige som den skal være. 

MEDITATIV YOGAPROCES 

Gennem yogaen får du kontakt til stilheden, der bor i dig og dit hjertes stemme, der altid taler sandhed. Under workshoppen får du tid til at skrive dine tanker om nye muligheder, ønsker og længsler ned i en notesbog du får på dagen. Du vil undervejs blive guidet til, at finde ind til lige det, der er betydningsfuldt for dig at sætte fokus på i dit nye år. 

Dette er en selvforkælelsesdag med fordybelsen i yin yogaens dybere stillinger, åndedrætsøvelser samt hjerteåbnende processer.

Yin Yoga og Restorative yoga er fundamentet for dagen

DATO:

Ny dato kommer i marts

STED:

Open Heart Yoga
Jernbanevej 2, 2. sal
3520 Farum

(lige overfor Farum Station) 

DELTAGELSE:

Alle er velkomne. Workshoppen her er både for dig som begynder og for dig der kender til yoga. Uanset smidighed og yogaerfaring kan du være med 

*Alder min. 15 år
**Begrænset plads til 20 deltagere

MEDBRING:

Behageligt tøj og et åbent hjerte og sind

Vi har yogaudstyr.

Der vil være lette snacks og frugt og te.

PRIS:

375 kr. pr person

UNDERVISER:

Yin og Hatha yogalærer Pia Loumari Beck

Jeg glæder mig til at give dig en blød og hjerteåbnende yogadag, som kan være med til at give dig en soft beginning på dit nye år.

TILMELDING:

Skriv en mail til Pia her info@openheartyoga.dk 

Yoga is not about selfemprovement.

Its about selfacceptance” 

Gurmikh

TIDLIGERE ELEVERS ANBEFALINGER

Kan slet ikke finde ord for hvad Open Heart Yoga, har gjort for mig!
Pia som er en helt fantastisk og unik et menneske sat allerede roen i mig da jeg tråde ind i lokalet. Jeg lever med en krop med en masse smerter og ofte ikke lytter eller har før hen ikke lyttet til den og derfor nu lever med kroniske smerter i hele kroppen, men allerede efter første time var mine smerter i ryg og hofter formindsket!
. Men det alder bedste var tårene trillede ned af mine kinder da jeg satte mig ind i bilen! Pludselig mærkede jeg en helt anden følelse i kroppen jeg ikke havde følt længe – nemlig ro! Jeg er normalt bange for den følelse, følelsen af ro i min krop! Min Pia formår at få mig til at føle det okay, og formår at lade mig blive i den og lære mig og roen i mig at kende på sin helt egen måde! Tak ! .
Open Heart Yoga har virkelig gjort en forskel i mit liv !
~ Cecilie Christensen