Yin og blid Hatha Yoga forløb

Facebook Covers til yoga events (1)

I dette yogaforløb bevæger vi os i en harmoni mellem yin og yang energien. Vi vil skifte gear mellem blid Hatha Yoga (yang) til den meditative yin yoga praksis hvor du hengiver dig til de dybe, lange stræk, der forløser spændinger på et dybere plan.

Yin Yoga er en meget blid og dybdegående yogapraksis, hvor du giver din krop medfølelse igennem de meditative stillinger, som du giver dig selv hen til, og herved får du mulighed for at give slip på det du ikke længere har brug for, i både din følelsesmæssige og fysiske krop.

Yin betyder medfølelse på kinesisk, og en del af denne yogaform har grund i den kinesiske medicin. Vi har særligt fokus på meridianbanerne i stillingerne, og de dybere lag i vores bindevæv bliver stimuleret. Ligesom i den kinesiske akupunktur hvor de healende nåle sidder i længere tid for bedste virkning, er vi også i Yin stillingerne i længere tid – med tid og mulighed for hengivelse og komme i dybere meditative tilstande. Derfor kan Yin yoga virke detoxende og udrensende.

somatic yoga open heart

PRAKTISK INFO:

DATOER:

Forløb over 8 mandage:

kl. 17.00 – 18.45

Mandag d. 12. februar

Mandag d.19.februar

Mandag d. 26. februar

Mandag d. 5. marts

Mandag d. 12. marts

Mandag d. 26. marts

Mandag d. 9. april

Mandag d. 16.april

PRIS :

880 kr. for hele forløbet ( 1t 45 m. sessions)

*Du kan deltage som drop-in, men tilmeld dig gerne alligevel på mail, så vi kan se om der er plads til dig som drop-in. Prisen pr. enkelt gang er 130 kr.

STED :

Open Heart Yoga, Slotsgade 15 2. Th , Hillerød centrm

UNDERVISER:

Pia Beck Rydahl, Hatha samt Yin yogalærer

 

 

open heart yoga