YIN & YANG ~ yogaforløb med Yin og Hatha

Covers og begivenheds billeder (3)

 


I dette yogaforløb bevæger vi os i en harmoni mellem yin og yang energien. Vi vil skifte gear mellem den mere aktive Hatha Yoga (yang) hvor du bruger styrke og handlekraft, til den meditative yin yoga praksis hvor du hengiver dig til de dybe, lange stræk, der forløser spændinger på et dybere plan.

 

Igennem forløbet får du:

~ Åndedrætstræning

~ Meditationer

~ Dybdeafspændinger

~ Fundet ind til egen praksis, der passer til dit behov og liv.

 

Yin Yoga er en meget blid og dybdegående yogapraksis, hvor du giver din krop medfølelse igennem de meditative stillinger, som du giver dig selv hen til, og herved får du mulighed for at give slip på det du ikke længere har brug for, i både din følelsesmæssige og fysiske krop.

 

Yin betyder medfølelse på kinesisk, og en del af denne yogaform har grund i den kinesiske medicin. Vi har særligt fokus på meridianbanerne i stillingerne, og de dybere lag i vores bindevæv bliver stimuleret. Ligesom i den kinesiske akupunktur hvor de healende nåle sidder i længere tid for bedste virkning, er vi også i Yin stillingerne i længere tid – med tid og mulighed for hengivelse og komme i dybere meditative tilstande. Derfor kan Yin yoga virke detoxende og udrensende.

 Meditation og dybdeafspænding

Der vil i dette forløb også indgå dybdeafspænding og meditationer – sanselige meditationer før yoga, undervejs og efter.  

 


PRAKTISK INFO:


 

DATOER:

Dette forløb starter igen. Hold øje med siden her eller vores Facebook side  

PRIS :

780 kr. for hele forløbet ( 2 timers sessions) 

 

STED :

Open Heart Yoga, Slotsgade 15 2. Th , Hillerød centrm

 

UNDERVISER:

Pia Beck Rydahl, Hatha samt Yin yogalærer

 

TILMELDING:

Send mig en mail på pia@openheartyoga.dk

 

”Little by little when you left those voices in your head, the stars will tingle and you can hear your own voices again”
~Biff Mithoefer