Yin Yoga forløb

YIN YOGA FORLØB 

YIN YOGA FORLØB

 


At give sig selv Yin Yoga er som at dykke ned i ens egen indre pool af medfølelse og nænsomhed overfor sig selv. Yin Yoga er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde, så du mærker mere indre stilhed og ro i dig selv.

Til de dage og tider hvor vi har brug for at blødgøre de skarpe kanter i livet.

Denne dybdegående yogapraksis hjælper dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen, og opleves som accept og medfølelse, der marineres ind i dit sind og din krop.

Du giver din krop særlig opmærksomhed igennem de meditative stillinger, du giver dig selv hen til, og herigennem får du mulighed for at give slip på det, du ikke længere har brug for, i både din følelsesmæssige og fysiske krop.

Dybt indeni dig opstår en ro igennem de længerevarende udstrækkende stillinger i Yin yoga. Du vil opleve at der kan være fred i og under det der er ukomfortabelt. Ligesom i livet hvor du kan opleve fred indeni, på trods af de omstændigheder du er i.

 

““If you have been doing yoga for a while now, you might be experiencing only half of the practice and just some benefits that are available to you. Yin Yoga is the other half.
The real yoga is what you can’t see”
~ Bernie Clark

Yin yogaen giver dig en større smidighed og du får mulighed for, at slippe de affaldsstoffer, der er ophobet i din krop – både af fysisk og psykisk art. Når vi strækker bindevævet i denne yogaform afhjælper vi blokeringer og får derved mere energi og velvære.

“Bindevæv findes i hele kroppen. Det danner et stærkt og elastisk netværk, der ’limer’ dig sammen, forbinder dine muskler og knogler til hinanden og giver form til din krop. Noget bindevæv er fint som et stærkt spindelvæv ligesom det løse bindevæv under huden. Andet er hårdt som et gummibånd, for eksempel sener og ledbånd. Bindevæv består især af fibrene kollagen og elastin, der er ’smurt’ ind i en gelé-lignende masse. Netværket indeholder også celler som fedtceller og hvide blodlegemer samt nerver, blod- og lymfekar” – kilde: Artikel fra bladet ‘Din Sundhed 

 

 

Yin Yoga Hillerød

 


PRAKTISK INFO


DATOER:

 Nyt Yin forløb starter igen d. 13.august og henover 7 mandage

MANDAG D. 13. AUGUST KL. 17.00 -18.45

MANDAG D. 20. AUGUST KL. 17.00 -18.45

MANDAG D. 27. AUGUST KL. 17.00 -18.45

MANDAG D. 10. SEPTEMBER KL. 17.00 -18.45

MANDAG D. 17. SEPTEMBER KL. 17.00 -18.45

MANDAG D. 24. SEPTEMBER KL. 17.00 -18.45

MANDAG D. 1. OKTOBER KL. 17.00 -18.45

(Du kan deltage enkelte gange også som drop in. Da er prisen 150 kr. pr gang. Du skal stadig enten tilmelde dig som drop-in eller melde din ankomst, så jeg ved du kommer. Skriv en mail eller sms på 31 10 33 03 )

PRIS : 770 kr. for hele forløbet 

STED : Open Heart Yoga ॐ, Slotsgade 15 2. Th , Hillerød centrm

UNDERVISER: Pia Loumari Beck, Hatha samt Yin yogalærer

TILMELDING: Vil du melde dig til eller høre mere kan du sende en email på info@openheartyoga.dk