Yin Yoga & somatic bodywork

Yin og somtaic yoga

I dette yogaforløb bevæger vi os i en harmoni mellem den meditative yin yoga praksis hvor du hengiver dig til de dybe, lange stræk, der forløser spændinger på et dybere plan, samt træne evnen til at være mere bevidst om vores indre krop, indre liv og fylde vores indre krop ud med særlig fokuseret bevidsthed.

Yin Yoga er en meget blid og dybdegående yogapraksis, hvor du giver din krop medfølelse igennem de meditative stillinger, som du giver dig selv hen til, og herved får du mulighed for at give slip på det du ikke længere har brug for, i både din følelsesmæssige og fysiske krop.

Yin betyder medfølelse på kinesisk, og en del af denne yogaform har grund i den kinesiske medicin. Vi har særligt fokus på meridianbanerne i stillingerne, og de dybere lag i vores bindevæv bliver stimuleret. Ligesom i den kinesiske akupunktur hvor de healende nåle sidder i længere tid for bedste virkning, er vi også i Yin stillingerne i længere tid – med tid og mulighed for hengivelse og komme i dybere meditative tilstande. Derfor kan Yin yoga virke detoxende og udrensende.

Somatic bevidsthed handler mere om dybdegående krop-sind integration og er snarere en kropsterapi, der vækker vores sanselighed.

Da kroppensomatic yoga open heart åbner for nye somatiske erfaringer og reaktioner, får vi nye kropslige oplevelser og muligheder for hvordan vi interagerer med verden omkring os. De somatiske fine flow bevægelser lærer os at være langsommere, dybtfølende og vækker vores sanselighed

Somatic yogaøvelser forbedrer mobilitet, styrke og kropsholdning. Det reducerer neuromuskulære smerter og symptomer relateret til kronisk stramme muskler, såsom hovedpine, frossen skulder, lændeproblemer og åndedrætsbesvær

 

 

 

 

PRAKTISK INFO:

DATOER:

Kommer snart igen. Hold øje med kalender og nyhedsbrev

PRIS :

880 kr. for hele forløbet ( 1t 45 m. sessions)

*Du kan deltage som drop-in, men tilmeld dig gerne alligevel på mail, så vi kan se om der er plads til dig som drop-in. Prisen pr. enkelt gang er 130 kr.

STED :

Open Heart Yoga, Slotsgade 15 2. Th , Hillerød centrm

UNDERVISER:

Pia Loumari Beck, Hatha samt Yin yogalærer

TILMELDING:

Send mig en mail på pia@openheartyoga.dk eller send en sms til 31103303