Yogaworkshop: Skuldre, nakke og Yin Yoga

Covers og begivenheds billeder (9)


På denne workshop arbejder vi med skulder og nakke . Stress har tendens til at sætte sig i de områder, med spændinger, til tider hovedpine, en følelse af træthed og svimmelhed som resultat af spændingerne. Gennem ásanas (stillinger) bevidsthed, og åndedræt vil vi få løsnet op i muskler, og sener og få skabt øget velvære. Du vil få værktøjer til selv, at arbejde med disse områder derhjemme.

Workshoppen afsluttes med 1½ times Yin Yoga som er en blid og meditativ træning, der lader kroppen komme ind i en dyb oplevelse af afslapning og ro. Med ro i krop og sind skaber du restitution, større bevægelsesfrihed og opmærksomhed. Du bliver guidet ind i stillingerne med fokus på åndedrættet, stillingerne holdes afslappet i 3-5 min., hvor du opnår dybe og rolige stræk, der smidiggør muskler, led og bindevæv. Du får mulighed for at vende blikket indad for en stund og være i stilhed, både fysisk og mentalt.

yogarum_tilforsiden_openheart.jpg

STED:

Open Heart Yoga,

Slotsgade 15 2th, 3400 Hillerød, 

DATO: Se kalender

UNDERVISERE:

James Hunt (skulder, nakke)

Pernille Hunt (Yin Yoga)

PRIS:

450 kr ved tilmelding 3 uger før workshop 385 kr. Bliver du syg og giver besked før kl 18:00, dagen før afholdelse, kan du efterfølgende tilmelde dig en workshop uden betaling

Der vil være økologisk frugt og te. Medbring let frokost

TILMELDING til James på mobil. 42531104 (gerne sms)

eller mail til info@openheartyoga.dk